Lees hieronder hoe Bouwbedrijf Rentmeester Buise BV is ontstaan door samenwerking van 2 bedrijven.
 
 
 
800_800_3_2_3_rentmeester_logo

Over Bouwbedrijf Rentmeester

In de Zak van Zuid Beveland, in Ovezande, bevindt zich al sinds 1976 Bouwbedrijf en Bouwmarkt Rentmeester, het bedrijf van Sjaak Rentmeester.

Het begon allemaal met een werkplaats in de schuur van Rentmeester senior en een kantoor aan huis. Naarmate de werkzaamheden uitbreidden, groeide de behoefte aan een ruimere werkplaats. In 1980 verhuisde het bedrijf en de Bouwmarkt naar het bekende pand aan de Hoofdstraat te Ovezande. Vijf jaar later, in 1985 werd de winkel verbouwd en kreeg het pand haar huidige vorm.

Na het pensioen van Sjaak, in 2011, nam Bouwbedrijf Joziasse uit Vlissingen het bedrijf over. Vaste werknemers Peter en Nathan zijn altijd in dienst gebleven.

 

800_800_3_1_41_0_rb_logo

Over RB Service & Onderhoud

Eind 2009 is Rogier Buise begonnen met RB Service & Onderhoud, een klussenbedrijf. Hiervoor is hij zestien jaar als timmerman en activiteitenbegeleider houtbewerking actief geweest.

Ook hij startte vanuit huis, maar sinds 2012 is de werkplaats gevestigd in een loods aan Hoofdstraat 32 te Ovezande

Begin 2014 kwam Sjaak naar Rogier met de vraag of hij het bedrijfspand over zou willen nemen, gezien Bouwbedrijf Joziasse zich meer op Vlissingen wilde gaan richten.

Na een aantal gesprekken kwamen alle betrokkenen tot de conclusie dat samenwerken een mooie kans voor Rogier, Peter en Nathan is. Vanaf 1 september gaan de werknemers van Bouwbedrijf Rentmeester en RB Service & Onderhoud dus samen verder!

Een nieuw bedrijf in het vertrouwde pand van Bouwbedrijf Rentmeester met een nieuwe uitstraling en een nieuwe naam.

En zo is ontstaan:logo-RB

Bouwbedrijf Rentmeester Buise B.V.